10 apríla 2010

Titán proti bolesti chrbtice

Výskumníci bádajú a skúmajú vo všetkých možných oblastiach. Napríklad zistili, že kov "titán", má vhodné využitie i v medicíne (chirurgii). 

Japonský chiropraktik Hirata, ktorý pracoval s titánom, objavil novú technológiu rozpustenia titánu vo vode. Takto rozpustený titán je nositeľom nového druhu energie pod názvom Phild Energy.








Tento objav umožnil aplikovať rozpustený titan do vlákna (tkaniny) a do plastu. 

Z tkaniny a plastov sa potom vyrobia rôzne produkty (náplaste, tričká, kolenačky, náhrdelníky, náramky a masážne emulzie) s obsahom titánu, ktorého energia (Phild Energy) podporuje a reguluje telesné, bioelektronické prúdenie prostredníctvom bunkovej ionizácie

Tento biologický proces následne uvoľňuje svalstvo a udržiava primeranú funkčnosť v jeho okolí a podporuje krvnú cirkuláciu v organizme.

Produkty vyrobené z titánu (náplaste, tričká, kolenačky, náhrdelníky, náramky, bandáže, ortézy, opasky, masážne emulzie) sú využiteľné pre športovcov a pre bežných ľudí. Pri športe pomáhajú udržiavať výkonnosť, redukovať únavu a tým znižovať riziko úrazu.

Ich denné používanie zmierňuje svalové stuhnutia a udržuje organizmus v jeho vitálnej podobe. Vlastnosti titánu v uvedených produktoch pomáhajú uvolniť svaly, redukovať bolesť, zlepšiť výkon, zvýšiť energiu, obnoviť bioelektricitu a udržovať vitalitu organizmu.

Produkty z titánu majú pozitívny účinok na uvoľnenie krčnej chrbtice a taktiež na jej ostatné časti. 

Odborníci odporúčajú používať titánové oblečenie počas spánku, kedy dochádza k uvoľneniu svalstva, čo má blahodárne účinky na pokojný spánok a ľahšie vstávanie a na zmiernenie bolesti chrbtice resp. krčnej chrbtice (ráno nie je useknutý krk).

Človek sa ráno necíti tak dolámaný. Taktiež masážna emulzia z titánu sa dá kombinovať s použitím ostatných titánových produktov.

Efekt titánu je dokázateľný. Experiment na fotografii ukazuje teplotu tela pred a 30 minút po aplikácii titánovej pásky. Výsledok ukážky zobrazuj krvnú cirkuláciu a uvoľnenie svalstva.













Ak chcete ešte viac zvýšiť efekt pôsobenia titánu, tak ho skombinujte so špeciálnymi cvikmi na chrbticu. Po niekoľkých týždňoch zabudnete, že ste prežívali utrpenie z bolesti chrbta.

Ak sa vám článok páči, dajte mu lajk a zdieľajte prostredníctvom tlačítok nižšie so svojimi priateľmi a známymi. Vaše páči sa mi a zdieľania možno pomôžu ostatným ľuďom zmierniť bolesti chrbtice.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára