01 septembra 2017

Stiahnite ZDARMA e-knihu "5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta"

TU STIAHNUŤ ZDARMA
Naši predkovia viac namáhali svoje praveké telo. Aby prežili, museli sa dennodenne hýbať. 

Naháňali potravu, chodili pešo pre vodu, utekali pred divou zverou, šplhali sa po stromoch za potravou, ťahali potravu do jaskyne atď. atď...

Život sa ale odvtedy diametrálne zmenil. Ale náš pohybový aparát veru nie. Je stále naprogramovaný pre fyzickú pohybovú aktivitu z praveku.

Dnes viac času trávime sedením v kancelárii, aute, pozeraním do monitorov alebo vykonávaním pre telo neprirodzených jednostranných pohybov (napr. kadernícke práce, zváranie bazénov, práca za pásom, práca v pokladni, mobilovanie, státie za pultom, nosenie poštových tašiek, umývaním riadu v školskej jedálni, natieračské práce a iné).

Zmena aktivít z praveku na nové druhy pracovných aktivít si vybrala svoju daň. Vďaka tomu sa dostal váš pohybový aparát do nerovnováhy

Tzn. buď sa oslabil (sedavé zamestnania) alebo preťažil (manuálne zamestnania). Udreli sme klinec po hlavičke. A tam je pes zakopaný.

Nerovnováha v pohybovom aparáte nerobí dobre vášmu telu a dôsledkom tohto jednostranného zaťaženia je zažívanie utrpenia z bolesti chrbta.

Mám dobré správy pre vás. Viem ako jednoducho a prirodzene navrátiť vášmu telu rovnováhu a znova si vychutnávať ten pocit bez bolesti.

Spôsob ako si uľavíte od bolesti chrbta som spracoval do e-knhy pod názvom 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta.



Vďaka tejto e-knihe sa môžete stať majstrami týchto piatich návykov a tým si uľaviť od nepríjemnej bolesti chrbta. 

Ako rýchlo dokážete zvládnuť majstrovstvo len piatich zdravých návykov? Bude závisieť len a len od vás. Pretože ste každý jedinečný. Každý z vás má špecifické schopnosti a spôsobilosti.

Preto neváhajte a stiahnite si ZDARMA bez zadania e-mailu túto knihu a zažite pocit bez bolesti chrbta. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára