24 septembra 2017

Ako liečiť vyskočenú platničku bez nutnosti operácie

Bezkonkurečný svetový vedecko populárny knižný bestseller Osteochondróza pre profesionálneho pacienta od ukrajinského experta na vertebrológiu (veda o chrbtici) Prof. Danilova.


Osteochondróza pre profesionálneho pacienta je jedinečnou publikáciou, ktorú by si mali prečítať nie len ortopédi, fyzioterapeuti, neurológovia, chirurgovia a všeobecní lekári ale aj samotní pacienti trpiaci na osteochodnrózu (degeneratívne zmeny na chrbtici - vysunuté a vyklenuté platničky čiže protrúzie a hernie disku).



Kniha je lekárskym bestsellerom, vďaka ktorému sa dozviete:

- ako vznikajú degeneratívne a distrofické zmeny na chrbtici
- ako obnoviť (revitalizovať) poškodené medzistavcové platničky metódou vertebrorevitologie

Prof. Danilov v knihe potvrdzuje svoje úspechy obnovy medzistavcovej platničky praktickými príkladmi so svojej 20 ročnej praxi.

V knihe odhaľuje mimoriadne úspešné výsledky liečby, kedy bola medzistavcová platnička obnovená (vyliečená) bez nutnosti operácie.

Rovnako opísuje a zábermi z magnetickej rezonancie dokladá bezprecedentný prípad úplnej obnovy platničky, ktorá bola pred tým operatívne odstránená. 

Publikácia je mimoriadne prínosná najme pre odborníkov pracujúcich v tejto oblasti, ako aj pre bežných čitateľov. 

Je to kniha, ktorú by mal mať po ruke každý, komu nie je ľahostajné vlastné zdravie a zdravie jeho blízkych, ktorí trpia na degeneratívne zmeny chrbtice spôsobené vyskočenou platničkou (prípady protrúzie a hernie disku).


ako-liecit-vyskocenu-platnicku-bez-nutnosti-operacie-a



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára