13 februára 2010

Problémy s chrbticou

Aká dlhá je chrbtica, tak také dlhé sú aj problémy s ňou. Či je to jej krčná časť, či je to časť medzi lopatkami a obličkami, či sú to kríže, vysunuté platničky - ich jediným problémom je bolesť. 

Keď sa pozerám na internet, vidím veľa otázok typu: "Pomôže mi niekto ako sa zbaviť bolesti krčnej chrbtice?" Poradí mi niekto nejaký liek na odstránenie bolesti? Poradí mi niekto dobrého ortopéda? Poradí mi niekto dobré cviky na bolesti krížov?


Tak tento neucelený chaos plánujem zhrnúť do tohto blogu. Mojím cieľom je nasmerovať vás milí čitatelia tým smerom, ktorý by vám mohol napomôcť riešiť vaše problémy.

Avšak pozor na nič neexistuje všeliek. A keď sa chce niekto uzdraviť, musí to robiť poriadne. Lepšie ako svoju prácu. Ak sa v tomto smere niečo zanedbá, tak už nie je pomoci.

Je veľmi dôležité v prípade bolestí navštíviť dobrého špecialistu na pohybový aparát. Ale naozaj dobrého, ktorý vás detailne vyšetrí a bude pátrať po príčine bolesti. Dobrý lekár je ten, ktorý uzdravuje a nie len lieči.

Prajem vám úspešné uzdravovanie a odstraňovanie bolesti chrbta. Ak sa chcete zbaviť dlhodobých bolestí chrbta, tak si prečítajte rady a tipy v článkoch tohto blogu i na stránke facebooku.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára